FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Traduceri Limbi Straine, Traduceri, Limbi Traine, Oferta Traduceri Limbi Straine, Traduceri Limba Engleza, Traduceri Engleza, Traduceri Limba Franceza, Traduceri Franceza, Traduceri Limba Germana, Traduceri Germana, Traduceri Limba Italiana, Traduceri Italiana, Traduceri Limba Spaniola, Traduceri Spaniola, Traduceri Limba Turca, Traduceri Turca, Traduceri Limba Greaca, Traduceri Greaca

Traduceri
Alichi Educational va ofera servicii de traducere, de cea mai buna calitate,
la preturi competitive.

  - Limbi straine gr.I: engleza, franceza

  - Limbi straine gr.II: germana, spaniola, italiana

  - Limbi straine gr.III: altele decat cele din gr. I si gr. II


NOTE:

- O pagina standard de traducere inseamna 2.000 caractere cu spatii(300 cuvinte), calculate la textul final, cel tradus.

- Pretul si timpul alocat unei traduceri poate diferi in functie de dificultatea unei traduceri sau de urgenta termenului de predare.

- Pentru traduceri care trebuie predate in mai putin de 24 ore se percepe o taxa de urgenta de 40% (numai cu acordul clientului).

- Pentru traducerile legalizate, se adauga tariful stabilit de biroul notarial.

- Daca clientul doreste 2 sau 3 exemplare de traducere legalizata sau simpla, cel de-al doilea exemplar se va plati cu 50% din valoarea primului exemplar, cel de-al 3-lea exemplar cu 30% din valoarea primului exemplar.

- Termenul normal pentru predarea unei traduceri pana in 5 pagini este de 24h-48h.


Interpretariat
Note:

- Timpul maxim de interpretare este de 6 ore per zi, iar pentru perioade mai lungi se percepe 30% peste tariful de baza.

-Timpul se contorizeaza incepand din momentul in care interpretul se afla la dispozitia clientului.


Va rugam sa solicitati o oferta de pret la adresa de e-mail: traduceri@alichi.roCopyright 2008 © Alichi Educational. All rights reserved   |   Design by: Exclusive Web Design & Promotion